Klein lettertype instellen Normaal lettertype instellen Groot lettertype instellen
 

Nieuws

Helpdesk energieschulden start


De juridische helpdesk voor de erkende diensten schuldbemiddeling is uitgebreid. Naast Mohamed El Omari zal nu ook Robin van Trigt u van de nodige antwoorden kunnen bedienen. Hij is ook jurist en werkte totnogtoe bij verschillende OCMW’s.
In eerste instantie is zijn taak de helpdesk uit te bouwen op het gebied van ‘energieschulden’. Onze Vlaamse Overheid en met name minister Steven Vanackere hebben ons centrum hiervoor extra middelen ter beschikking gesteld. Omwille van de vele vragen over ‘telecomschulden’ zal de juridische helpdesk zich ook in deze materie nog specialiseren.

Wat?
Voor uw vragen over de wissel van energieleverancier, opzegvergoedingen, voordelen van beschermde klanten, verkoop aan huis van energiecontracten, het akkoord “de consument in de vrijgemaakte elektriciteits- en gasmarkt” en bijhorende aanvullingen... kan u bij de helpdesk terecht. Dit is zeker het geval indien de vraag concreet betrekking heeft op één van uw cliënten bij uw dienst voor schuldbemiddeling. Is uw vraag of klacht evenwel  ruimer (en betreft ze bijv. de werking en organisatie LAC’s, het functioneren van het stookoliefonds, …) is het mogelijk dat hij u doorverwijst naar de VVSG en hun Team Sociaal Beleid waarmee ons centrum nauw samenwerkt.

Praktisch
De helpdesk energie is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdagvoormiddag.
Vanaf 1 oktober tot eind 2008 is de helpdesk voltijds bereikbaar.

Contact
Robin Van Trigt
robin.vantrigt@centrumschuldbemiddeling.be
02/ 211 55 54