Klein lettertype instellen Normaal lettertype instellen Groot lettertype instellen
 

Nieuws

ONDERTEKEN NIET OM HET EVEN WAT ! Doe mee met de "Thunderclap" voor de Dag Zonder Krediet 2014


Het platform ‘Dag Zonder Krediet’ is een groep van 17 organisaties in België die de handen in elkaar slaan om elk jaar op de laatste zaterdag van november actie te voeren tegen makkelijk krediet en andere zaken die mensen te snel in de problematiek van overmatige schuldenlast duwen (www.dagzonderkrediet.behttps://www.facebook.com/dagzonderkrediet). Met onze acties willen we iedereen sensibiliseren met betrekking tot bewust consumeren en beleidsmakers op hun verantwoordelijkheden wijzen.

Elk jaar zetten we een ander thema in de kijker; dit jaar is ditOnderteken niet om het even wat!’. Op die manier wijzen we iedereen op het belang om zich goed te informeren alvorens een handtekening te plaatsen op een contract, een kredietovereenkomst, online aankopen enzovoort.

Op 29 november voeren we o.a. actie in de Nieuwstraat in Brussel, kom gerust even langs! Zie www.dagzonderkrediet.be voor meer informatie over andere acties.

Maar omdat sociale media het middel bij uitstek zijn om veel mensen te informeren met onze boodschap, zetten we dit jaar onze Facebookpagina centraal met bijhorende ‘Thunderclap’. Via deze Thunderclap willen we zoveel mogelijk mensen engageren om ons bericht te delen via de eigen Facebookpagina of Twitteraccount en op die manier de boodschap mee wijd te verspreiden.

Het werkt zo: iedereen die deelneemt aan de Thunderclap geeft de toestemming om op 28 november om 19h00 op zijn Facebookprofielpagina of Twitteraccount onze boodschap automatisch te laten verschijnen. Doordat dit bij alle deelnemers tegelijkertijd gebeurt, bereiken we een maximum aantal mensen.

Heb je interesse, doe dan zoals veel anderen, schrijf je snel in via de link hieronder om deel te nemen aan onze Thunderclap:

http://thndr.it/1tE2ZhA

Ga ook naar deze Thunderclpa-pagina om het filmpje te zien dat speciaal voor deze campagne is gemaakt !

Mogen we ook vragen om deze campagne bekend te maken in je eigen netwerk door deze info op te nemen in nieuwsbrieven, op je website, in de handtekening van je e-mail, …. Je kan hierbij de affiche gebruiken die in deze mailing zit.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie deelname!